[Uppdatering efter giget:] Tack för en härlig inledning på dagen! Nu har jag laddat upp mina bilder om ni vill ladda ner (pdf, 4,6 Mb). Annars kan dom beskådas på Slideshare eller här nedan.

Alcatel-Lucent Användarförening är den svenska noden i ALESUG, dvs Alcatel-Lucent Services User Group. De beskriver sig på engelska som ”the international organization for users of Alcatel-Lucent voice and data enterprise solutions. We connect like-minded people from around the world who share a love of the latest technology, the brightest ideas and the most innovative approaches to business communications. As a federation of local Alcatel-Lucent User Groups, ALESUG supports the expansion of local User Group communities and facilitates information sharing among its members worldwide.

Den 13-14 oktober håller användarföreningen Årets Stora Seminarium (agenda som pdf). Där står det:

”Ekonomie doktor, inspiratör och provokatör Richard Gataski sättar i gång den 14 oktober”.

Det blir Tänk om!?!, Sociala och mediala innovationer. Tänker jag, om…