[Uppdatering efter giget] Sent om sider har jag laddat upp mina föreläsningsbilder (pdf) och publicerat en video med stora delar av mitt föredrag. Livevideon med er finns arkiverad hos bambuser. Måste också be om ursäkt för ett litet hjärnsläpp jag fick. På frågan om ”varför vi blir mindre förändringsbenägna vid ökande ålder” hänvisade jag till en bok. Rätt är David Ingvars Det medvetna företaget (Timbro 1991).

Företagsekonomiska Föreningen (FEF) ordnar första onsdagen i varje månad en lunch med intressant föredragshållare och diskussion. Ofta får medlemmarna då ta del av dagsaktuella frågor inom deras fackområden och ett intressant meningsutbyte mellan forskningens och praktikens folk. Denna onsdag ansvarar FEF:s marknadsföringssektion för lunchen, och dess ordförande Micael Dahlén har bjudit in mig. Micael är en kanonkille, stor tänkare och handlingskraftig praktiker. Eftersom jag inte vet vad som är dagsaktuellt i början på april är rubriken lite allmänt, men innehållet lär bli diskutabelt.