[Uppdatering efter giget] Vilken höjdarförelunchkonversation – tack! Nu har jag laddat upp mina bilder (5, 5 Mb pdf). Några direktlänkar till Makete (video i förskolan), Robin Teigland (slides om networks), The Conversation Prism (massa verktyg/tjänster), vår Crowdsourcade 7-minutare (på TEDxStockholm) och Teachmeet Skolforum 09.

KompetensUtvecklingsInstitutet (KUI) är  ”ett utbildningsföretag som sedan 10 år tillbaka är inriktade på utbildningar inom vård och omsorg, förskola samt hälsa och friskvård”. Nu gäller det en inspirationsdag för KUI:s lärare i vuxenutbildning och yrkeshögskola. Fredagen inleder därmed ett utvecklingsarbete hos KUI – och jag har fått äran att inspirera på vägen. Whow!

Innan mig skall @karlstrom bland annat snacka Twitter, undrar om han har någon hashtagg på g?

[Updated 2009-11-24: Nu har vi twittrat om saken och det blev #kuievo – häng på!]