[Uppdatering efter giget] Tack alla ni för ett otroligt stimulerande dygn. Speciellt tack till mina danspartners (samt Ann och Martin) som lärde mig dansa tango! Nu har jag laddat upp mina föreläsningsbilder (pdf, 10 Mb). Här är en länk till livevideosar när jag börjar föreläsa och när ni hejjar i kameran (bilden hackar eftersom hotellets Internet suger). Apropå filmer med föreläsningar, kolla Benjamin Zander när han på TED 2008 berättar om Classical music with shining eyes. Ingen av er verkade mejla in några bilder, men om ni gör det så hamnar dom med taggen giggullers hos mig i Flickr.

[Uppdatering 13:10, efter samråd med Gullers bytte vi rubrik, men permalänken får stå kvar som den var]

Gullers Grupp utsågs till årets PR-byrå 2007. Jag har sedan drygt ett år haft förmånen att ha en fin konversation med några av deras medarbetare. Nu har jag dessutom blivit inbjuden att inspirera Gullers när dom har en intern kickoff i helgen som kommer. Utöver det skall jag framöver hjälpa alla medarbetare som vill utveckla sina insikter och fördigheter i sociala medier och webb 2.0. Snacka om ett förtroendefyllt, stimulerande och garanterat lärorikt uppdrag. Även för mig – och oss! Vi får se hur transparent den resan blir…