[Uppdatering efter giget, samt korrigerat lite felaktigheter i detta stycke] Tack alla Värmlandsregionärer för en fantastisk och uppkopplad eftermiddag! Nu har jag laddat upp mina föreläsningsbilder som nedladdningsbar pdf (8 Mb) och bläddringsbara hos Slideshare. Apropå att @Kakflarn var besviken över min bild av lärare, kika gärna på fantastiska läraren Kristina Alexanderson som föreläser om Wikipedia och källkritik och tex bjudit in gästbloggare från Wikipedia att skriva ”Använd mediawiki för att göra en sajt”. Eller följ @korlingsord. Ni rockar alla, och många var på Teachmeet Skolforum 09 (en uppkopplad okonferens). Mina livesändningar blev ju sisådär, men dom finns i alla fall arkiverade på www.bambuser.com/channel/weconverse. (Länken till #Vspanar finns nedan).

[Uppdatering 2009-12-09 kl 10: kolla strömmen med Vspanar-taggade bilder i Flickr]

View more documents from Richard Gatarski.

 

Region Värmland är värmlänningarnas organisation för tillväxtfrågor, regional utveckling, kultur och folkbildning. Huvudman är landstinget och de 16 kommunerna. Värmland spanar! är ett forum där Region Värmland inspirerar människor att både ge och få omvärldskunskap. Arrangemanget, som omfattar flera spaningssessioner (senast med Per Lager från Berghs) sker i samarbete med Handelskammaren Värmland.

Jag hittar ingen webbplats för Värmland Spanar!, bara spridda notiser [uppdatering 2009-12-08 och en sida om giget]. Konstigt. Till att börja med föreslår att vi som hashtagg använder #Vspanar, sen får vi se vad vi hittar på.