På fredag kör vi tre livesända videokanaler på en gång. En fet utmaning, men friskt mod ger ökad Tillgänglighet.

Som flera av er vet utvecklar vi (just nu mest jag och min bror Henrik samt modiga kunder) en mobil plattform för enkel och kostnadseffektiv livesändning av seminarier, konferenser och liknande möten. Bland våra uppdragsgivare finns Sveriges Konsumentråd. En av deras verksamheter är Projektet Tillgänglighet, vilket bland annat innebär e-Tillgänglighet och hjälpmedel för personer med funktionsnedsättningar.

Nu på fredag den 27 november går det fulltecknade seminariet Tillgänglighet för alla! av stapeln mellan klockan 9 och 15 17 på Scandic Sergel Plaza i Stockholm. Vi livesänder som vanligt med flerkameror, inmixning av powerpointbilder och publik. Men denna gången lägger vi också till en kanal med en teckenspråkstolk. Och som inte det skulle  räcka kör vi också ut en kanal med direkttextning.

I skrivande stund är allt uppe i trailer-läge på www.ssrkonsument.se/webbtv. Välkommen att provtitta och hänga med live på fredag. Hashtaggen är #tillalla, också live på Twingly.