[Uppdatering efter giget]: Stoort tack för 50-årspresenten! Den passar finfint eftersom jag senast i går irritarade mig på vår (fd) lösning för källsortering. Nåväl, här är mina föreläsningsbilder (pdf 7,6 Mb) samt direktlänkar till livevideoströmmarna hos Bambuser. Dels mitt intro, dels där ni tog över nallen. Passar på att tacka för alla bra frågor – och vi hoppas på fler :-)

Snacka om goda cirklar. I november giggade jag på en e-Twinningkonferens som hölls på Burgårdens konferenscentrum. Bland alla goda saker fanns Burgårdens Utbildningscentrum och deras elever som på ett fantastiskt sätt råddade reception, mat och massa annat. Sen för några veckor var det Göteborgs Upphandllngsbolaget på samma plats, och jag passade på att äta lunchen hos Burgården. Bland deltagarna var en rektor från Burgården, vilket nu landar i ett gig för framförallt skolans pedagogiska personal, runt 300 personer! Min insats blir en del av det strategiska arbetet inom planerna för Utbildnignsförvaltningens IKT-strategi för dom närmaste fem åren. Göteborgs skolor verkar vara en god bit på väg, och att dom engagerar mig bådar ju gott :-).

Vad skall jag säga till dom? Eller, vad förväntar ni er? För jag räknar att dom närmast berörda hittar hit.