[Uppdatering efter giget] Full av energi på kvällskvisten tackar jag för en kanonkryssning, massa bra synkpunkter och den förmånliga ”presidenthytten”! Först ut bland dom twittrande 20 procenten (minst) blev Håkan Sjöström. Hur man gör? Se min guide om mikrobloggar. Nu har jag bättre grepp på att Promedia driver tidnings- och distributionsverksamhet i Mellansverige. I koncernen ingår Ingress.se, som i sin tur samlar flera tidningar, varav BblAT är en. Av misstag råkade jag tro att det här giget mest rörde den tidningen. Icke så. Så jag har ändrat lite i rubriken och ”snyggat till” mina föreläsningsbilder (pdf, 5,6 Mb). Du kan också bläddra bland bilderna hos Slideshare. Jag låter fotomejladressen vara öppen några dagar till, era bilder hamnar i etikettströmmen Promedia på Flickr.

Bärgslagsbladet Arboga Tidning (bblat.se) ingår i Ingress, en av mina sedan länge återkommande uppdragsgivare. Nu är det dags för Årets annonsörsresa och jag värmer upp konferensdeltagarna med ett inslag om webben och sociala medier. Sen får vi väl se vad som händer. Undrar om jag kan livestreama från Birka Paradis? Den som följer får se…