[Uppdatering 2007-06-13] Uppskjutet pga för få anmälningar. Det verkar som att intresset finns, men det var för kort varsel. Med all sannlikhet genomför vi i stället kursen efter sommaren.

Jag genomför tillsammans med Cision Academy en intensivkurs som introducerar ämnet, med fokus på bloggande. Det blir i form av en workshop vid tre tillfällen. Så här beskrivs workshopen av Cision:

Intresset för det som ofta beskrivs och sammanfattas som Sociala Medier och Web 2.0 är större än någonsin. I mötet med våra kunder får vi allt oftare frågor om vilka möjligheter som finns att lyssna på, lära av och interagera med olika målgrupper via dessa medier och verktyg. Vid tre tillfällen innan sommaren kommer du att ha möjlighet att under en halvdag lära dig mer om Sociala medier och Web 2.0.

Kursen arrangeras av Cision tillsammans med Richard Gatarski, Senior Konversationskonsult på Business Art Technology AB. Richard är en av Sveriges främsta experter på det som i folkmun kallas för bloggosfären och du kommer att få lära dig mer om hur du:

  • Enkelt hittar information i bloggosfären
  • Själv kommenterar och gör dig hörd
  • Effektivt använder dig av RSS-flöden
  • Sätter upp en egen blogg

Syftet är att ge dig en grundläggande förståelse och få dig att se möjligheterna samt att utveckla just din verksamhet med hjälp av några centrala verktyg. Då vi vill fokusera på just den personliga nyttan ges kursen i en liten grupp. I denna kommer du dessutom själv att få prova på de verktyg som vi går igenom.

Plats: Cisions lokaler på Linnégatan 87 A
Datum: 15, 19 eller 21 juni
Tid: 09.00 – 13.00
Kursavgift: 4 800 kronor exkl. moms. Frukost och lunch ingår i kursavgiften.

Eftersom platserna är begränsade ber vi dig anmäla dig nedan så fort som möjligt, dock senast 4 dagar innan kursstart. Ange datum, om du tar med egen dator (trådlöst nätverk finns) eller om du vill använda befintlig dator hos Cision.

Vi förbehåller oss rätten att ställa in kurstillfället vid begränsat antal anmälningar. Vid avanmälan senare än tre dagar före kursstart fakturerar vi halva kurskostnaden.

Anmäl dig direkt via webbformulär eller genom Jonas Thomsgård 08-507 412 16, kursansvarig på Cision Academy (som också svarar på frågor).