Intervjun med mig i tidningen LÄRA Stockholm har gett många kommentarer. Tack! Dessutom konverseras sakfrågorna på andra ställen. Till exempel hos Infontology under rubriken Har Skolan (med stort S) gjort sitt? Bland kommentatorerna där finns Mårten Belin, som bland annat säger:

”Gatarskis resonemang om att barnen lärt sig Engelska (dessutom modern engelska!) genom att titta på TV tror jag inte ett ögonblick på”

Jag trodde i min enfald att det var ett välkänt faktum att massor av barn, inte bara mina egna, lär sig engelska genom att titta på TV, men mer utvecklande genom att snacka med andra på Internet.

I måndags genomfördes TeachMeet Skolforum 09, med drygt 50 deltagare, de flesta lärare. Bland dom ingick Ann-Marie Anne-Marie Körling. I hennes mikropresentation (man hade sju minuter på sig) ingick sekvens nedan (klippt ur Del 3. Så titta gärna och tro vad du vill. Jag tror inte så mycket. Jag hör till dom som håller på att göra helt om när det gäller vad vi gör med våra barn.