[Uppdatering efter giget] En stimulerande eftermiddag minsann, tack alla schyssta studenter. Extra tack till lärarstudenterna som läser interationsdesign för ett givande mini-seminarium med er. Nu har jag laddat upp mina föreläsningsbilder (pdf) och här är min liveinspelning av introt via bambuser. Specialtack till Per Axbom som i förrgår inspirerade mig till öppningen med Google Earth (2 min in i liveinspelningen). Jag följde helt enkelt Pers utmärkta instruktion. När SH publicerar sin video med hela min föreläsning kommer det en länk här. Kolla gärna fyra fruktansvärda filmer.

Sedan några år ger Medieteknik vid Södertörns Högskola föreläsningsserien Open Lectures. Jag har blivit ombedd att presentera mina tankar kring Webb 2.0 och sociala medier för deras studenter – och övriga intresserade. Så det lär bli ett fint tillfälle för den som vill förkovra sig. Själv ser jag nervöst fram emot giget. Rätt många (unga) studenter har ju redan pejl på läget. Och i så fall blir det spännande konversationer, där jag lär mig en massa…

[Uppdatering 2008-02-08] När jag fick förfrågan undrade dom om jag eventuellt kunde ha ett extra seminarium med ett antal av deras lärarstudenter som läser interaktionsdesign. I går blev det hela klart och jag har glädjen att möta även dem.
Open Lectures startar 13.15 och är klart 14.45, efter en paus blir det med seminarium med lärarstudenterna fram till kanske 16.30.