Sigtuna kommun ligger nordväst om Stockholm. Som ett resultat av både mina insatser hos Gullers grupp och på Web Service Award Event 2007 har jag blivit inbjuden till Sigtuna för att med kommunledningen konversera kring webb 2.0 och sociala medier.

[Uppdaterad efter giget] Whow, tre tunga timmar – och otroligt givande. Det känns alltid lite bättre när man har lite mer tid än 30 minuter eftersom det finns så mycket att konversera kring. Hur som, mina föreläsningsbilder (pdf) är uppladdade nu. Videon på deltagarna kommer på YouTube (länkar till den när 3:s mobila bredbansnät släpper till, det verkar struligt i Märsta). Åt lunch efteråt med Martin, som visade sig känna igen och digga I Awake och Krister Linder vars musik jag lånat till inledningen. Dessutom händer det intressanta grejor i Sigtuna när det gäller webbsändningar och kanske podcasting…återkommer.