[Uppdatering efter giget:] Hej alla och tack för en förlängd och otroligt energifylld kväll. Länge sedan jag gick från ett möte med så många nya infallsvinklar. Nu har jag laddat upp mina föreläsningsbilder som pdf (6 Mb, tyvärr strular det lite med bläddningsbara bilder via Slideshare, men dom kommer senare). Länkar till: livevideoströmmarna del 1 respektive del 2. I stället för att länka direkt till videon med Hans Roslings föreläsning pekar jag på mitt blogginlägg ”TED-filmerna översätts med hjälp av crowd-sourcing”. Där hittar du förutom länk till filmen, massa mervärden apropå det vi avslutade kvällen med. Mer matnyttigt: John Ankarström (13 år)  Aardvark is growing; bakkanalen #ledupp; ReadWriteWebs Top 5 Web Trends of 2009; sist, men inte minst utan naturligast (med tanke på min målsättning) min 1-minuts-guide till Twitter och mikrobloggar.

Bakgrund och upplägg för det här giget [edit: med Kommunledningskontoret] kommer ur en ”Direct Message”-konversation i Twitter mellan @DubbleW och @weconverse. Här återgiven publikt efter benäget tillstånd. Även om det torde vara offentlig handling – eller inte, det är en (1) av frågorna.

DubbelW: Hej! Ursäkta att det har dröjt med svar! Har du möjlighet att komma till vår ledningsgrupp den 17/9 klockan 18.00 – 20.00?

weconverse: Ja, kommer gärna den 17/9 18-20
11:10 PM Aug 27th

DubbelW: Vad kul! Jag ringer dig nästa vecka så kan vi prata lite mer om innehåll och vad vi vill veta mer om. Trevlig helg!
6:29 AM Aug 28th

weconverse: tiden går…nästa torsdag består??? (o i så fall var, när o hur ;)
11:21 AM Sep 11th

DubbelW: Absolut! 18.00 – 20.00 i Stadshuset. Mat är beställd. Du möter ledningsgruppen och 2 IT- strateger. Vi vill ha en genomgång/få en överblick
5:58 PM Sep 11th

DubbelW allt som är på gång just nu, tex ”molnet” öppen källkod, kraven på öppenhet och tillgänglighet, e-förvaltning och sociala medier.
6:01 PM Sep 11th

DubbelW: Fokus bör dock ligga på att förklara molnet och öppen källkod. Låter som lagomt mycket för 2 timmar ;-)
6:02 PM Sep 11th

Ja, 2 timmar räcker till mycket (lite ;) Spännande blir det…