[Uppdatering efter giget] Nu har jag laddat upp mina föreläsningsbilder (pdf). Här är också en länk till mashupen Wikipedia Vision, som inte fungerande under giget (men gör det nu). Läs mer hos tex Wired. Under giget fick jag också en intressant kommentar (eller rättare sagt trackback) på mitt inlägg Fyra Fruktansvärda Filmer (se dom om ni inte redan gjort det). Läs gärna trackbackens blogginlägg (fram)tidens nätvanor hos Lärstödsnytt, för det börjar med en undersökning ”som skall kartlägga 4 000 studenters nätvanor” vilket jag tror intresserar er.

Hepp, under en förmiddag vill dom som centralt planerar och arbetar med kommunikation på Stockholms universitet (SU) veta allt. Vilken utmaning! Fast, dom vet redan en hel del – det vet jag. För mig är det här extra spännande, eftersom jag har många gamla tankar och insikter på lut efter att tidigare ha verkat inom SU som student, systemutvecklare, forskare och lektor i runt 20 år. En del utlopp har jag iofs på senare tid haft genom min SU-blogg.