[Ändrat rubriken och inläggets permalänk eftersom jag tidigare angav ett felaktigt datum för eventet]

LifeLeader Academy (LLA) är ”Sveriges första karriärakademi för ambitiösa tjejer”. De arrangerar för Veckans Affärers Nätverk Kvinna kvällsseminariet ”Karisma, alfatekniker och maktspråk” (inbjudan på VA:s sajt respektive LLA:s event i fejan). Huvudingrediens är psykologen, författaren och föreläsaren Fredrik Bohm (ingen länk för jag hittar inget relevant) som:

ger en inspirerande inblick i de mekanismer som styr hur vi fungerar. Du får exempel och konkreta tips på vad du kan göra för att förbättra din egen karisma och hur du kan maximera din utstrålning så att människor du möter får ett fantastiskt första intryck av dig

Detta efterföljs av en paneldebatt utifrån att i ”sociala medier kan uppfattningar och fakta om oss själva och personer i vår närhet spridas utom kontroll”. Det är där jag kommer in, med några än så länge för mig okända andra.

Kul, de e mycke tjejer nu :-D