[2009-05-07: Fick idag besked om att seminariet är inställt pga för få anmälda deltagare]

Web Service Award (WSA) arrangerar ett nytt seminarium, inklusive workshop, med temat Webbutvecklingsdag för kommuner. Enligt WSA:s trendanalys 2009 är det så många som 20% av landets kommuner som kommer göra om sina webbplatser i år. Internetworld har nyligen publicerat en granskning av sex svenska kommunsajter. Dekonstaterar att det är svårt att göra alla besökare nöjda. WSA riktar sig alltså till kommunerna och frågar ”hur står nu rustade för detta”?

Naturligtvis är jag tacksam för chansen att få bidra med lite material till rustningen och lär knappast missa chansen att bland alla trender påpeka att det finns mycket mer att göra än att fokusera den egna webbplatsen. Så väl mött – när du väl anmält dig!