[Uppdatering efter giget] Whow, vilken eftermiddag och kväll. Grattis alla vinnare. Stort tack till er som föreläste och till den underbara publiken! Nu har jag laddad upp mina föreläsningsbilder (pdf, 1,6 Mb). Ni kan gärna leta i Twingly microblogsearch efter hashtaggen #wsa08. Såg precis nu där att Johannes redan lagt upp bilderna från presentationen om nya Stockholm.se, senare kommer den utlovade rapporten om hur staden organiserat hanterigen av den nya webbplatsen. Strax publicerar jag ett separat blogginlägg om Sofias insats från Tokyo, där ni också kan titta på hennes filmer – uncut. Vill ni veta mer om mikrobloggar så rekommenderar jag min guide. Apropå wikier, vi (framförallt Pierre Du Rietz och jag) jobbade fram programmet i en wiki. Kika gärna på den slutgiltiga, och tidigare versioner, av planeringswikin. Sist, men inte minns en liten liveestreamad qik från Malin och Eriks föreläsning. (En längre version på engelska i mycket bättre kvalité finns på NordLib 2.0 webcast).

Web Service Award är en utmärkelse som belönar dom webbplatser som användarna gillar mest. På WSA-dagen, inom årets tema “Webbdesign för mobilitet och organisatorisk flexibilitet”, presenterar arrangören under en späckad eftermiddag:

  • rapporter och trender från flera WSA-undersökningar
  • talare som berättar om strategiskt arbete med webben utifrån olika perspektiv
  • en känsloladdad prisutdelning

Jag är jurymedlem i själva tävlingen och konferencier för seminariet. Det senare innebär också att jag presenterar resultatet av årets trendanalys. Dagen är öppen för alla, även om man inte tävlar. Mer information och löpande uppdateringar finns på eventets programsida.