I eftermiddags hade jag förmånen att få dela tankar, idéer, insikter och tips kring gammal och ny marknadsföring tillsammans med femton fantastiska och företagande kvinnor. De deltar i ett utvecklingsprogram för kvinnliga företagare i Stockholm som Astarcan producerar. En del av damerna syns i bambuservideon vi gjorde. Och i takt med att deltagarna spelar in en 60-sekunders (typ) hiss-pitch och mejlar dom till mig, lägger jag upp pitcharna och länk till respektive företag i anslutning till min lilla ljudkommentar nedan. Under tiden kan du ta del av mina föreläsningsbilder om Marknadsföring 1.0 (slideshare / pdf) respektive Marknadsföring 2.0 (slideshare / pdf).

Richard uttalar ”Astarcan”:

[dewplayer:http://www.richardgatarski.com/wp-content/uploads/astarcan_richard.mp3]

<plats för pitchar>