I eftermiddags hade jag förmånen att få dela tankar, idéer, insikter och tips kring gammal och ny marknadsföring tillsammans med femton fantastiska och företagande kvinnor. De deltar i ett utvecklingsprogram för kvinnliga företagare i Stockholm som Astarcan producerar. En del av damerna syns i bambuservideon vi gjorde. Och i takt med att deltagarna spelar in en 60-sekunders (typ) hiss-pitch och mejlar dom till mig, lägger jag upp pitcharna och länk till respektive företag i anslutning till min lilla ljudkommentar nedan. Under tiden kan du ta del av mina föreläsningsbilder om Marknadsföring 1.0 (slideshare / pdf) respektive Marknadsföring 2.0 (slideshare / pdf).

Richard uttalar ”Astarcan”:

[dewplayer:http://www.richardgatarski.com/wp-content/uploads/astarcan_richard.mp3]

<plats för pitchar>

Share
 • Hej stilige,
  Stort tack för en fantastisk energikick igår. Det var lika välbehövligt som en Ouzo i Grekland. Måste skaffa web kamera så jag kan skicka in min hiss-pitch. Oh, all denna teknik. Ska jag säga som sitter med hela rummet fullt med lasrar. Önskar gärna få kontakt med din optimerare.
  Vår hälsning
  Liss Wallin

 • Tack Richard!
  Du var som vanligt, fantastisk igår tycker jag. Det är enormt värdefullt för oss att ta del av din kunskap, även om det känns som om jag inte vet var jag ska börja för att tränga igenom alla nya möjligheter som finns på nätet.

  Jag gillar att reflektera och för mig själv bryta ner ny kunskap i 3 så att det verkligen blir till nytta för mig själv i mitt företagande och min egen utveckling. Så just nu är de tre sakerna:
  1. Förösk, försök, försök. Var ine som barnen: gillar inte blomkål!
  2. Inser att klassamhället inte finns och att vi nu är inne ”tribesamhället”
  3. Ska arbeta ytterligare på mitt linkvalue och stärka mitt varumärke. Hur gör jag det på bästa sätt är nu frågan som jag fortsätter att tänka på!
  Kram/ karin
  PS: Du har rätt, detta bloggverktyg verkar mkt bättre!! Men läs gärna även min blogg på http://ambassaden.nutek.se/blog/Karin-Klerfelt-bloggar.aspx

 • Det är naturligtvis kul om pitchen är i videoformat – men det går lika bra med bara rösten. Ljudinspelare finns inbyggt i varenda dator.

  Tack – det känns verkligen som att mina förväntningar på vad som skulle hända i går har infriats med råge!

  OBS Ning är en social nätverkstjänst, inget direkt ”bloggverktyg”. Även om man kan göra en blogg i Ning, så är den delen inte så himla bra…

 • Hej!

  Ja, jag håller med er, föreläsningen var mycket intressant därför att du Richard förtydligade att vi måste kliva vidare till nästa nivå i vår marknadsföring, alltså till 2.0 för att komma framåt. Samtidigt får vi inte glömma gruppen som inte är teknikgeekar och fortfarande söker sin information i tidningar och böcker. En fråga att ställa till sig själv är till vem vi vill sälja våra produkter till?
  :) Stina Branting