[Uppdatering efter giget] Tack alla ni för en kanondag! Jag lärde mig massor och fick många nya infallsvinklar att kika närmare på. Nu har jag laddat upp mina föreläsningsbilder (pdf). [Uppdatering efter giget] Tack alla ni för en kanondag! Jag lärde mig massor och fick många nya infallsvinklar att kika närmare på. Nu har jag laddat upp mina . Utlovad länkar till viralkampanjen Will it blend; Niclas Berg om hur du kommunicerar med ungdomar; samt Wikipedia om Dackeskolan och Kungshögaskolan (förlåt för jag sa nog ”Mjölby”). Om er i Wikipedia började fd eleven rossar, som bloggar mm på annat håll. Blogging verkade ju intressant, så ni får gärna kika på min guide om Blogging. Apropå varumärkesarbete och logotyper, lyssna gärna på min intervju med Fredrik Svensson (fd Jeppesen och rektor för Broängen).

 [Uppdatering 2008-02-14] Micael har startat nextopia.info, en blogg om sitt nya bokprojekt, så jag länkar till den och en bild på hans röda skor.

Det finns en skön professorskompetent forskare/lärare/konsult på Handelshögskolan i Stockholm som heter Micael Dahlén, ibland har han röda skor och då och då är han vänlig nog att hänvisa frågvisa människor till mig. Så tack vare Micael kommer jag inleda höstterminen med en heldag i Mjölby.

Efter en gryende konversation med Michélle Ericson Ericsson, som är marknadsansvarig på Utbildningsförvaltningen i Mjölby, har jag tackat ja till ett erbjudande om att inspirera och coacha skolfolket på Mjölby gymnasium. Exakt vad det blir får vi se då.