[Uppdatering efter giget] Tack ni härliga gäng för en spännande förmiddag! Min nya dator höll nästan hela vägen. Rättare sagt, den höll (jag hade bara glömt bort hur jag skulle trycka). Nåväl mina föreläsningsbilder (pdf) är nu uppladdade. Länkar här till min guide om bloggande, wikier (några intresserade sig för det), avsnittet i skolsmart om Rum 208 samt de sista två coola grejorna jag inte lyckades visa, nämligen 50h of Techmeme in 60s samt digg labs swarm. Och glöm inte bort, med cred till den av er som sa det: ”baren är en social nätverkstjänst”.

Nätverk, människor, möten, medier, kontaktvägar och så händer det saker. Jag har aldrig annonserat, det vill säga köpt plats i ett medium. Jag försöker att leva som jag lär och varje dag göra mitt bästa för alla jag träffar. Som Gullers-giget. Det resulterade bland annat i gig för Stockholm och Stockholm. Nu är det bestämt att jag även får förmånen att vara med när Flemingsberg gör en nysatsning. Så här löd frågan jag fick:

En kick-off för en mer offensiv marknadsföring av Flemingsberg som kunskapsstad. Syftet med kick-offen är att samla alla som på olika sätt kommunicerar Flemingsberg och förse dem med inspiration och praktiska verktyg för att hjälpa oss i det jobbet. Och då behöver vi ett dragplåster!

”Dom”, det är kommunikatörer i Flemingsberg (från kommunen, landstinget, högskolan, KI m m). KI (Karolinska Institutet), whow – det är Roslings hemvist (ni som inte sett mig förstår nog om ni googlar healt sex money). Dessutom hör även Erik och Anna till KI. Fast dom sitter nog inte i Flemingsberg/Huddinge. Spelar det någon roll? Sånt kan man konversera om…

Skall bli superspännande! Det är en bit fram i tiden, så vi får se vad innehållet kan bli.