FEBA? står för First Ever Backchannel Award? Frågetecknet eftersom jag inte har en aning om det verkligen är first ever. FEBA? är en obskyr litet utmärkelse som går till den bakkanal som har flest inlägg bland Daytona Sessions officiella och inofficiela bakkanaler. För en bakgrund se gårdagens inlägg här i weconverse.

Tack och lov så var inte uppkopplingsmöjligheterna optimal på Rival i går, trots Daytonas ansträngningar. Vi kan nog helt enkelt konstatera att det är en enorm teknisk utmaning att koppla upp flera hundra personer, datorer och mobilen som befinner sig mitt inne i smeten/degen/bubblan. Förmodligen var nättrasslet orsaken till den ringa trafiken i bakkanalerna, vilket gjorde det möjligt för mig att räkna ut resultatet.

Runt klockan 10:30 idag surfade jag helt enkelt in på respektive kanal och gjorde en manuell genomgång av antalet inlägg respektive kommentarer. Jag reserverar mig för troliga felräkningar och haltande betatjänster, korrigera mig gärna. Så är ser sammanställningen ut:

Och vinnaren är…

…ja, vad tycker du? Priset är i form av kollektiv lärdom och delas ut när du läser det här.