[Upphandling direkt efter giget: Tack för en allvarligt rolig avslutning på dagen! Detta är är nog weconverserekord i snabb uppladdning av mina föreläsningsbilder (pdf, 5 Mb). Det gäller ju att slå Bosse (som förmodligen minglar medan jag desperat surfar i T-banan). Hur som, här är en länk till livevideon hos Bambuser (usel kameraman :-) och en till wikin upphandling24 som vi gjorde. Sen ett tips om 24timmarsbloggen, som kan ge er en del inspiration för det egna bloggandet (se även min enkla blogguide).]

[Uppdatering några timmar innan giget: Hmmm, arrangören ville ha en mer säljande rubrik än ”En socialare upphandling” så vi enades o ”e-upphandling 2.0, vad händer sen?”, så jag bytte rubrik här i inlägget också.]

Upphandling 24 arrangerar varje år Stora E-upphandlingsdagen. Fokus är elektronisk upphandling för den offentliga sektorn. Mitt uppdrag är att på eftermiddagen leverera en kort och roande inblick i vad som är på gång i dom bredare elektroniska kretsarna. Kanske skräms jag lite också. Den som är där får se :-)