[Uppdatering efter giget]: Tack allihopa för en inspirerande eftermiddag. Jag har laddat upp mina föreläsningsbilder (pdf, 4 Mb) och du kan också bläddra i dom nedan via SlideShare. Nedanför finner du senare idag även videon med min föreläsning (tar en stund att ladda upp den). I övrigt länkarna till min blogg från TED ´97 (förlåt, jag sa 95 på föreläsningen); till boken Wikinomics (som jag verkligen rekommenderar) och författaren Don Tapscotts senaste projekt Grown up Digital (varifrån jag fick avslutningsfilmen); samt TED-filmen om Sixth Sense.

Hela min föreläsning i videformat:

Isses vad tiden går, redan ett år sen jag giggade på Stora e-inköpsdagen 2008. Även i år har jag fått äran att avsluta den späckade dagen med några Visioner och Reflektioner (lägger kanske till Provaktioner). Innan mig delar bland andra  Daniel Moius, Kammarkollegiet; Anders Nyström, Ekonomistyrningsverket; Kerstin Wiss Holmdahl, SKL; Agnetha Mohr, Borås kommun; och Anna-Karin Wahlström, Eskilstuna kommun med sig av insikter och erfarenheter. Inbjudan och programmet finns hos arrangören Upphandling24, och det hela går av stapeln på Norra Latin i Stockholm.

Liksom förra året är jag tacksam för dina visioner och reflektioner. (Det är ju mindre krävande av mig om jag bara behöver återge vad du har att komma med. Å andra sidan vill dom ju ha mer ståupp än torra fakta, så det blir väl till att showa lite ;).