[Uppdaering efter giget:] Stort tack för en otroligt givande förmiddag. Här är mina föreläsningsbilder (pdf, 2,4 Mb) samt länkar till bambuservideon med mig och er respektive Magnus Ljungkvist. Du som är intresserad av mina tankar om barn, ungdomar och skolan får gärna kika in på Skolmarknad.info samt titta på min key note föreläsning Re-thinking learning i videoformat.

Efter några turer, som började tidigt i våras, har vi nu hittat tid och tillfälle. Under denna förmiddag samlas webbredaktörerna från TCO:s 16 medlemsförbund för att konversera kring webb 2.0 och sociala medier. Min uppgift blir att inspirera, men förmodligen så kommer jag provocera lite också :-)

Magnus Ljungkvist (bloggar i Magnus Tankar och Almedalsbloggen) medverkar också. Det skall bli spännande att möte honom och höra hans tankar. Men det som framförallt lockar mig (förutom ett blygsamt arvode) är att träffa några av personerna bakom www.facketforandras.nu och www.utredarna.nu. Det senare är en till synes snygg och smart organisationsblogg, som aggregerar flera bloggar(e).