[Uppdatering efter giget] Tack för en otroligt stimulerande eftermiddag med massor av utvecklande konversation. Här är mina föreläsningsbilder (pdf) och en länk till livevideon hos bambuser. Apropå några av dom hetaste frågorna lite länkar:

image Det här är ett helt öppet gig som arrangeras av Kommunikationshuset (framförallt Hasselgren, Netdoktorn och Magiq). Mellan 13 och 16 skall jag ”leverera en levande, frustrerande och dagsaktuell inblick i webbens utvecklingstendenser. Vi får se och höra om många fascinerande verktyg, praktikfall och praktiska råd när det gäller nya möjligheter och utmaningar.” Därefter blir det bubbel och mingel. Plats SUMMIT på Grev Turegatan i Stockholm.

Den officiella rubriken är:

Hur skapar du bra kundrelationer på nätet? Handfasta råd för dig som arbetar med marknadsföring inom läkemedel och hälsa.

Mer info och anmälan (950 kr) via eventet i Facebook eller Kommunikationshusets flyer (pdf).

(Blir inte klok på varför event som jag föreläser på i Facebook inte dyker upp när man söker på mitt efternamn. Verkar vara så att det måste stå i rubriken. Knäppt).