[Uppdatering efter giget]: Det blev en stimulerande morgon med många intressanta frågor och en del svar. Nu har jag laddat upp mina föreläsningsbilder (pdf). Upp till Anders att dela med sig av ev. inspelningar. Några relevanta länkar är till Matt Kloskowskis Photoshop Killer Tips (poddvideon); jag om Blogg säljer Photoshop till 1000; Skolsmarts poddavsnitt om Room 208; Gronstedt group om podcast för Storage Tek, Indiskas modevisning (där Krister Linder sjöng live); och så naturligtvis QritiQ – om den sköna konsten marknadsföring.

Jämrar så det kan bli. För en dryg vecka sedan träffade jag vännen och kollegan Anders Lundkvist i hans nya miljö på Springtime. Japp, dom knyckte honom och det är bara att gratulera. Eftersom Anders vet att jag har en konsultverksamhet inom podcasting (Podernize) och det lär vara en intressant möjlighet för Springtime och deras kunder, så föreslog jag en intern dragning hos dom om tekniken, möjligheterna och intressanta fall. Sen drog konversationen iväg och jag vet inte vad som hänt på vägen. Men nu har dommina föreläsningsbilder (pdf) annonserat frukosten på sin webbplats under rubriken ”Att höras på nätet”. Där står att jag ”dagarna innan talat mediautveckling med Steve Ballmer från Microsoft”. Nåja, Steve skall tala och efter honom skall jag tala på Innovate-giget och det vore väl kul om vi samtalde med varandra. Men, det är inget jag räknar med…

Hur som, jag taggar det här giget som ”private” för jag tänkte mig närmast en intern grej hos dom. Fast dom bjuder tydligen in. Anekdot, några minuter efter att dom lagt upp det på webben hade dom fått en amälning. Det går fort med RSS, i detta fall Springtimes nyhetsflöde.