[Uppdatering dagen efter giget] Så har jag lätt försenad laddat upp mina föreläsningsbilder (pdf) och slänger in en direktlänk till den arkiverade livevideon med Fredrik Härén. Dessutom har jag publicerat ett speciellt inlägg som dokumenterar vår (världspremiär?) med en liveproducerad ljudkommentar till en podcast.

Swedbank, med Peter Tuscher i spetsen, producerar en lärresa för några utvalda ledare i den egna organisationen och dom fristående sparbankerna. Jag har fått förtroendet att vara inspiratoriskt bollplank och biträdande reseledare på upptäcktsfärden, som förutom denna heldagskonferens också omfattar en studieresa till New York.

Mitt gig just denna dag är en del av ett läckert program som inleds av Fredrik Härén (Den nya världen). Utöver över oss så kommer Anders Lundkvist (Den nya socialiteten), en hemlig succé (Det nya klippet) och hela världen att medverka.