Ledarstudion är ”ett utbildningsföretag som, från scenspråkets värld, vill förena förmågan att skapa uttrycksfullhet, med kompetensen att personligt leda en organisation i privat, offentlig och ideell verksamhet”. Ur Facebook i morse:

Frukostmöte i Ledarstudions Akademi. Ek. Dr Richard Gatarski IT inspiratör, strategisk rådgivare och provokatör skall prata om sociala nätverk och hur dagens kontaktrum skapar nya former av kontakt och relation. Både professionellt och privat. — at Ledarstudion.

I själva inbjudan, som går till det nätverk av ledare som gått/går någon av Ledarstudions program, föreslogs frågorna:

  • Är medierna beroendeframkallande?
  • Ska medarbetare få vara på Facebook på arbetststid?
  • Skall chefen bli vän med medarbetare på Facebook?
  • Vill vi se de privata festbilderna?
  • Vilka medier bör man koppla ihop? Linked-in med Twitter/FB? Varför?
  • Hur viktiga är bloggarna? För bloggaren själv eller för företaget?

Ja, vad är svaren? Spännande…