[Uppdatering efter giget:] Tack alla SKTF:are för ett underbart eftermiddagsmöte. Maken till glöd, glädje och go var det länge sedan jag mötte. Nu har jag laddat upp mina bilder som pdf (4 Mb) och dom finns även att beskåda på Slideshare (eller här nedan). Återkommer snarast (hinner inte just nu) Joakim Axelsson tipsade med en kommentar om www.365socialmediacases.se där det finns utlovade tips om bra användning i Sverige av sociala medier (förutom era egna grejor).

SKTF, eller vad det nu kommer att heta, är ”det ledande fackförbundet för offentligt och privat anställda med anknytning till kommun, landsting och kyrka”. I dag och i morgon har de en intern personalkonferens. Kanske inte så öppen, men väl så intressant. De har bett mig att under tre kvart:

”berätta om sociala medier och dess betydelse i ett omvärldsperspektiv. Vad händer runt om oss i världen? Vilken betydelse har det för människan? Stora perspektiv alltså”.

Fint förtroende jag fått. Och efter mig kommer de själva berätta om vad SKTF redan gjort, för centralt är dom sedan ett tag definitivt aktiva inom flera sociala medier.