[Updatering efter giget] Tack för en underbar förmiddagskonversation! Nu kan man ladda ner mina bilder (pdf 3,6 Mb) eller se dom här eller via Slideshare. Apropå Facebook, och hur dom tex använder alla grepp för att slugt påverka oss, se Robert Cialdinis böcker om Påverkan.

Kommunikationsmyndigheten PTS ”arbetar för att alla i Sverige ska ha tillgång till effektiva, prisvärda och säkra kommunikations­tjänster”. Dess Nätsäkerhetsavdelning ”ansvarar för PTS arbete med robust kommunikation samt frågor kring säkerhet, integritet och adressering, exempelvis tillsyn och nummerplanen”.

I samband med Nätsäkerhetsavdelningens interna planeringsdagar med temat ”Framtid” (hashtagg #NSFUTURE) har jag blivit inbjuden att inleda internatet med en inspirationsinsats. Det blir naturligtvis nåt om samhället bortom sociala medier.