Det som förut fanns på weconverse.com har jag nu flyttat över till RichardGatarski.com. Förhoppningsvis har alla inlägg, kommentarer och sidor följt med i flytten. Välkommen att vara med även framöver!

När jag startade weconverse.com 2007 var huvudidén att samla allt som rörde mina gig på en webbplats. Som jag tidigare bloggat, det är många som känt till weconverse, men inte kopplat det till mig. Samtidigt har jag gradvis flyttat mitt intressefokus från medieutvecklingen i sig till samhällsutvecklingen i stort, speciellt den del som handlar om barn och ungdomar. I januari 2010 lanserade jag därför RichardGatarski.com (med ett inlägg om makroperspektivet).

Under 2010 lät jag båda sajterna finnas kvar. Dels för att unvika besväret med en sammanslagning. Dels för att jag inte visste hur jag ville göra. Men runt årsskiftet har jag alltså tagit tag i saken.

Som en identitet kommer weconverse fortarande finnas kvar. Inte minst för att jag registrerat det på många sociala medietjänster, där det i princip är omöjligt att byta identitet. I och för sig nåt att tänka på i ett varumärkessammanhang.

Nu kör vi vidare…