Wednesday Relations producerar en eventserie som heter Wednesday Relatons Live! Höstens upplägg som jag är med på genomförs två gånger. I går i Stockholm och den 8 december i Göteborg (finns några platser kvar där, så anmäl er!).

Det här är nog första gången sen jag startade Weconverse.com som jag publicerar ett gig-inlägg först efter föreläsningen i fråga. Jag har helt enkelt upp över öronen att göra. Vilket också innebar en extra utmaning i att sätta ihop det jag ville säga.

Inte blev det lättare av att dom andra talarna inkluderar människor med stor och lång erfarenhet av sociala medier. Det vill säga: Johan Ronnestam, som inledde med en lysande dragning om vår gemensamma webbhistoria, med en personlig touch. Fortsatte gjorde Katarina Graffman (som bland annat är med i ElevShopping 2.0) med en mängd tunga poänger, inklusive att antropologer verkligen märker att det är skillnad på vad människor säger och gör. Sedan följde Simon Sundén (Honesty), Annelie Gullström (SEB), Sven Törnkvist (Google Sverige), Johnny Kroneld (HP), Pelle Sjöqvist (Dahlheim och Sjöqvist) tillsammans med Jakob Nortoft (jur kand och bloggare), Beata Wickbom (Pool), Brit Stakston (JMW) tillsammans med Gudrun Schyman (F!) och sist kom jag. (Att en del saknar länkar beror på att det är så jämra svårt för mig att plocka fram dom från talarsidan).

Jag valde att lyfta blicken, och i det här sammanhanget våga mig på att sätta fingret på vad som nu ligger framför oss – ominstitutionalisering (idiotord, jobbar på nåt bättre ;). Tankarna verkade hamna i god jord, åtminstone om man kikar på #WRlive.

Det blev alltså en fantastisk dag, tack till oss alla! Mina bilder finns nu för nedladdning som pdf (4,3 Mb) samt bläddningsbara på SlideShare (och här nedan).