[Uppdatering 2] @Johan grassman filmade när jag inför koncernledningen bidrar med pengar till den nya svenska startupen Founded By Me. Nu är videon upplagd på Vimeo. Häng på!

[Uppdatering 1 efter giget (Funded By Me-videon under uppladdning)]: Tack för en fantastisk lunch (även om jag bara fick kaffe ;). Mina bilder finns att ladda ner som pdf (5,7 Mb), och bläddringsbara här nedan eller hos Slideshare. Länkar till Tom Chatfields TED-föreläsning 7 ways games reward the brain; min föreläsning för Ving 1997, MacroWikinomics och så naturligtvis Blondinbella

 Folksams koncernledning träffas idag. Och jag är inbjuden att ”värma upp och inspirera”. Blir förhoppningsvis en intressant konversation. Jag satte rubriken på min timme till (Folk)samhället bortom sociala medier, med punkterna:

  • Omdanande syn på sociala medier i ett omvärldsperspektiv.
  • Det största hindret och de härligaste möjligheterna.
  • Betydelsen för Människan?
  • Fokus på behovet av institutionella förändringar, tex Skolan