[Uppdatering efter giget] Tack alla för en givande eftermiddag och den lustfyllda avslutningen! Mina bilder går att ladda ner som pdf (5,7 Mb), alternativt bläddra i dom nedan eller hos Slideshare. Om du är intresserad av artikeln med P-C modellen (cirklarna) så finns den hos Internet Archive. Vill du börja använda Twitter så erbjuder jag en liten guide.

CountQuest ”erbjuder vi en bred och mångårig kompetens inom webbanalys”. I år firar dom 10 år, och arrangerar med anledning av det eftermiddagsseminariet Webben år 2000-2010 och framåt. Jag har fått äran att avsluta med en keynote under rubriken ”Tekniken, människor och affärsskapandet”. Fredrik Arnarp, CountQuest hälsar välkommen. Därefter följer Andy Walker, Adobe (The Moving from ‘Mad Men’ to the ‘Socially-Mobile’); Patrick Radise, WebTrends (Customer Intelligence – i går, i dag och i framtiden); samt Pekka Koskinen, Snoobi ( Improving sales & marketing with Snoobi 3.0). Det finns några platser kvar, om du är snabb och anmäler dig (gratis). Syns vi på Teaterskeppet i Stockholm, 12.30 och framåt.

Oj, glömde – CountQuest bjuder även på kittlande stand-up med Peter Wahlbeck, god mat och dryck.