[Uppdatering efter giget] Tack för en härlig torsdagsmorgon! Mina föreläsningsbilder som åhörarkopior (pdf 3,3 Mb) och bläddringsbara på Slideshare (eller här nedan). Utlovad länk till TED-filmen om SixthSense. Nu skall jag lyssna vidare på dom andra under den här fullmatade förmiddagen. En del kan man följa via #kpsm.

Regi är ”Nordens ledande företag på att genomföra konceptuella branschstudier och analyser”. Dom genomför också några seminarier, och denna förmiddag handlar om Sociala medier. Jag har blivit ombedd att inledningsvis tala under rubriken ”Sociala medier idag, om ett år och om fem år!”. Ganska lätt. Om ett år är det mer av det här. Om fem år har vi slutat använda uttrycket, eftersom det inte kommer vara något speciellt utan vardagsmat. Utmaningen är att vilja göra något åt det vi kan göra nu. Där kommer jag uppehålla mig mest.

Dom övriga medverkande är Ylva Gnosse, Magnus Lundin, Dan Landin, Anders Löfgren och Jonas Alvin. Efter att programmet blev officiellt var Magnus snabb att twittra:

Inbjudan! Föreläsning om bla ROI i Social Media med mig (@gamsun), Fredrik Pallin (@pallin) och @richardgatarskihttp://bit.ly/cp0TDc

Arrangemanget är i nuläget inte speciellt ”socialt”. Finns tex ingen föreslagen hashtagg. Men det kan ju ändra sig ;) Det går bra att kolla programmet och anmäla sig, för vissa till specialpris.