[Uppdatering dagen efter] Jag skrev ett speciellt inlägg baserat på det vi gjorde i går: Twittertips om sociala myndigheter bra på sociala medier.

[Uppdatering efter giget] Tack för en mycket stimulerande eftermiddag, härligt att få tillbringa tid med en så eftertänksam grupp! Nu har jag laddat upp mina bildminiatyrer (6/sida, 6Mb pdf) och lagt dom på Slideshare för bläddring (dröjer ett litet tag innan dom är på plats). Den lilla demosnutten med/av Bambuser finns att beskåda på WestreamU:s kanal. Dom som hörsammade min fråga ”hjälp! Exempel på myndigheter som är bra på sociala medier?” var @okalmaru @Lyckans @jacoblapidus @ptrkhmbrg @mymlan @Awaze @jonas_Blind_Hen @annika @LarsAmreus @jetuma @PierreDuRietz @jandeman @joakimvol @ellwe @MattHartig och @kajsahartig. Samtliga har jag tackat för tips och omtanke.

VINNOVA, verket för innovationssystem är ”en statlig myndighet som ska bidra till att höja tillväxten och välståndet i hela landet”. Inom avdeldningen Tjänster och IKT ligger enheten ”IT-användning och tjänster” och denna dag inleder de en intern planeringskonferens. Jag har fått förmånen att inleda med inspirationer, råd och kanske lite provokation kring sociala medier för enhetens verksamhet. Spännande! (Speciellt eftersom att dom efter fyra år börjat veckla ut sig ;).