[Uppdatering 2010-04-19]: Tyvärr blev jag tvungen att stanna hemma pga sjukdom och askrelaterade transportproblem. Men förhoppningsvis kan vi följa i realtid via bambuser.com/channel/digitalastaten.

Erik Sellström som startat det allt populärare och matnyttigare Digitalastaten.se har också tagit initiativ till denna Nätverksträff i samarbetet med Linnéuniversitetet Växjö. Programmet, som är väldigt mycket Open Space, börjar med mingel, fortsätter med två parallella seminarier; ”Sociala medier för oinsatta” respektive ”Digital samhällsutveckling och offentlig förvaltning”. Den förra leds av Mattias Karlsson och Chrille Peterson från Moderskeppet. I det andra seminariet medverkar förutom jag Magnus Kolsjö (Finansdepartementet), Lars Lundqvist (Riksantikvarieämbetet), Annelie Wiberg (X-Ovation) och Sara Öhman (spirande entreprenör). Gemensam lunch och eftermiddagen blir ett rent Open Space (vi gör den till vad den blir) och avslutas eventuellt med en gemensam middag någonstans.

Så är du det minsta intresserad av att frottera och konversera med andra intresserade av att förändra Staten, Samhället och dess insitutioner så är det väl läge att anmäla sig. Självkostnadspris som bestäms efteråt (lär landa under 500 kr). Hoppas vi ses – och tyck gärna till innan genom den pågående diskussionen.