Guldnyckeln är en tävling för att ”främja utvecklingen, berätta framgångssagorna, visa på innovationskraften och premiera de som arbetar med direktmarknadsföring, oavsett kanal”. Jag har fått äran att inledningstala under eftermiddagen, på denna DM-branschens största inspirationsdag, Arrangören vill att jag kort pratar om ”medieutvecklingen och då lyfter upp de sociala medierna och hur det påverkar morgondagens konsumentbeteenden mm. Det finns artiklar om företag som stänger ute sina anställda från de sociala medierna. Är det rätt eller fel och vad händer om de gör det?”.

Om att stänga ute anställda har jag tidigare berört, exempelvis för snart tre (Security stops learning…” , respektive två år (Nu spärras telefonerna…) sedan. Men naturligtvis har det hänt, och händer grejor på vägen. Och ”konsumenterna” har fått, och får, både nya verktyg och möjligheter på vägen.

Efter min inledning följer en dialog där jag kliver in som deltagare där tillsammans med ett antal utvalda yngre och äldre. Har du tips på några som är bra att ha med i en sådan panel?

(Guldnyckeln har lovat att återkomma med info om Twitterflöde och hash tag – härligt :)