[uppdaterad efter giget] Det blev superkul och otroligt intensivt. Härligt gäng fotografer som nu kan hämta mina föreläsningsbilder (pdf). Förlåt Jan att jag klippte bort din annons hos Google. Jodå, jag får vara med på festen som börjar om en halvtimme och förbundsjuristen Catharina har tidigare informerat medlemmarna om Creative Commons. Så fort jag hinner skall jag göra en FAQ på ”hur får man uppmärksamhet för sin blogg” samt skapa en speciell sida om mina bild/formval för utseendet (mallen) på weconverse (apropå en publikfråga).

Speakers av Karina TischlingerSvenska Fotografers Förbund (SFF) har Inspirationsdagar/Årsmöte/Fest 20-21 april. På själva årsmötesdagen steppar jag en timme mellan 16 och 17 under rubriken Webben 2.0, saxat ur programmet:

”Kommer Google att ta över informationsförmedlingen från övriga medier? Är det slut med pappersburen information/kommunikation? Eller skapar det interaktiva och mobila medielandskapet nya möjligheter för fotografen? Vi hör vad Richard Gatarski tror, ekonomie doktor och ”konversationsstrateg” som gissat rätt förr.”

Programmet är späckat. Jag ser till exempel att dagen innan föreläser SSF:S jurist Catharina Ekdahl om Upphovsrätt – rätt och slätt. Undrar om hon kommer prata om Creative Commons och till exempel peka på Rasmus Fleischers otroligt intressanta blogg Copyriot? Jurister har ju en tendes att försvara i stället för att förändra. Dessutom skall Nina Jansdotter vara med och föreläsa om hur man tar betalt och förhandlar om pengar. Ni kan höra Nina berätta lite om detta i Kompetenspodden.

Undrar om jag får vara med på festen? Eller vill, det är ju en massa fotografer där :-)

p.s. Bilden Speakers av Karina Tischlinger köpte jag precis på iStockphoto. Några proffs som fotograferat mig är Sara Appelgren och Rickard Kilström. Tyvärr finns det inga webbbilder som dom tagit på mig. d.s.