Vattenfalls kommunikatörer och webbredaktörer vill ha lite olika perspektiv på Internet, känna på sociala medier och bli inspirerade. Och eftersom att ett par av dom har sett mig tidigare, så tillbringar jag en eftermiddag med denna spännande grupp. Jag snabbikade lite på Vattenfall.se och Vattenfall.com. Till min förvåning erbjuder dom RSS-kanaler, många vet ju inte ens vad det är. Dessutom poddsänder dom med hjälp av talsyntes och gör en del andra modiga grejor.

[Uppdatering efter giget] Ett härligt tufft pass i Guldfoajen på Operan i Stockholm. Tufft för att det var varmt och en tung samling Vattenfallare med många bra frågor. Nu har jag laddat upp bilder från föreläsningen (pdf) och varvat ner, jag menar upp, på Nalen där den andra konferensen (PodCampEurope) jag var/är på partade loss.