[Uppdatering efter giget]: Hej kära vänner, vilket tea party! Tack för alla stimulerande och tankeväckande frågor. Kom gärna med fler. Under tiden har jag laddat upp mina föreläsningsbilder (pdf 2,6 Mb) och här är en länk till (live)videon hos Bambuser. Ljudet är rätt knackigt – vilket oftast beror på rasslig uppkoppling via mobilt bredband. Björn Falkevik är mycket bättre än jag på bambusande och han sänder en hel del från SIME. I ärlighetens namn vill jag också påpeka att när jag nu googlar på ”Gatarski Hyrverket” så är MiS andra träff. Nu skall jag iväg på Internet topp 100 eventet, och om jag orkar senare i i kväll skall jag sammanfatta mina intryck av den första SIME-dagen som ett färskt blogginlägg här på weconverse.

Marknadsföreningen i Stockolm (MiS) anordnar en mötesform som kallas ”Månadens afternoon tea”. Då ”bjuds det på scones och té i en mysig miljö på Sturekatten samtidigt som du lyssnar på ett intressant seminarium”. Deltagandet är kostnadsfritt för medlemmar i MiS, gäster faktureras 395kr ex moms. November månad är det Hyrverket som står värd, och dom har bett mig slå an tonen för själva seminariedelen. Hela mötet pågår en och en halv timme, varav jag förfogar över cirka 45 minuter.

Det kan bli ett extra spännande tillfälle för er som vill konversera kring missförstånd och möjligheter med sociala medier. Om inte annat för att jag kommer direkt från SIME, ”norra Europas största konferens om digitala möjligheter, kommunikation, teknologi och entreprenörsskap”. Med stor sannonlikhet kommer jag liveblogga därifrån, vilket ni som anmäler er till té-stunden kommer få speciell information om.

För mer info och anmälan se MiS webbplats (jag kommer uppdatera länken som fort dom annonserar just detta seminarium) fixat, även om det är fullsatt och väntelista).