image Det är enkelt, bestäm dig bara för att ro ensam över Stilla havet. Sen skall du naturligtvis verkställa det hela också. Det gjorde Roz Savage för fem dagar sen. Jag snappade upp det här när jag lyssnade på senaste avsnittet av TWiT. Värden Leo Laporte kommer göra löpande podcastintervjuer med Roz, som dessutom snart drar igång sin egna podcast. Hon ror helt ensam, ingen följebåt alltså. Men hon har sällskap av delfiner (som vi kan se via YouTube) och får besök av folk. Påpassligt nog har Roz med sig en bunt visitkort.

Det här med att få prylar då? Folk och företag har gett henne fem iPods, tre digitalkameror, en Macbook, en satellittelefon och annat smått och gott. Jodå, Roz bloggar varje dag, massor av kommentarer och via Marinetrack kan du se var hon befinner sig. Just nu på kurs 205 grader i en knops "fart". Helt sjukt, här sitter jag på 113 50 i Stockholm, dricker islatte, lyssnar, läser och bloggar om det hela.

Snacka om att vi konverserar. (Njae – inte alla).