För en dryg månad sedan blev Ryan Kuder avskedad från Yahoo (personalminskningar, ni vet). Det blev en stor uppmärksamhet i bloggosfören när Ryan via Twitter mikrobloggade under sin sista dag på jobbet. En högst personlig och mänsklig introperspektiv logg från  ett välkänt, men inte lika dokumenterat fenomen. Se exempelvis Silicon Valley Insiders rapportering.

Idag är det Hans Kullins sista dag som anställd på Linklaters. Han rekryterades för ett tag sen, via Facebook till Burston-Marstellers digitala enhet. I morse skickade han tweeten "Last day at work! A suitable topic for tweet #100". Sedan dess (möjligen efter glada tillrop från undertecknad) har Hans löpande tweetat på. Till exempel:

Done registering for the Linklaters Alumni Programme.

People are calilng and emailing their best wishes. Nice.

Went over to my new job to pick up my new mobile.

Got a SonyEricsson P1i. Neat.

Missa inte förtsättningen, kolla twitter.com/kullin.