Via NITA (där jag är styrelsemedlem) får jag reda på att en kontakt med Stockholm Living Lab kan vara intressant, speciellt med tanke på min verksamhet kring skolan. Har inte hört talas om dom, men googlar lite och hittar en icke daterad nyhet hos Kista Science City:

”Startskottet har gått för Stockholm Living Lab, en mötesplats och testbädd för nya digitala tjänster för mobila eller fasta bredbandsnät. Ett av målen är att utveckla nya metoder för att bjuda in användarna i utvecklingsarbetet.”

Inte en länk till webbplatsen. För mer information skall man kontakta per-olof.sjoberg@kista.com. Googlar ännu mer för att hitta webbplatsen. Hittar ingen, men en daterad pressinfo hos Newsdesk (2008-02-11, tack dojjan!), lite ekon i bloggosfären om själva lanseringen och, roligast/sorgligast av allt, detta på Björn Hedins blogg 2008-02-28:

”jag har fått en förfrågan om jag känner någon student som är intresserad av att extraknäcka med att göra en webbplats åt Stockholm Living Lab. Både estetisk och teknisk kompetens behövs. Jag vet inte riktigt omfattning. Jag tror det är en väldigt bra möjlighet att få kontakter och en bra referens”

Jag måste ha blivit tokig på nåt sätt, eftersom det hela verkar sjukt galet. Eller har jag missat nåt?

[Uppdatering 21:02] Jag fick via mejl från Per-Olof Stockholm Living Labs presentationsfolder (pdf).