Uppdatering efter giget] Tack för ett härligt möte! Här är mina föreläsningsbilder (pdf) och en direktlänk till det ytterst intressanta Youngenergy.se av innovativa människor på Interaktiva Institutet. Jag har kämpat som en galning med att ladda upp min video från giget, men ännu inte lyckats. Kommer… Tyvärr är ljudet bitvis uselt, skall se om jag kan fixa det lite.

Hur når vi ungdomar med energifrågan? Det undrar Kalle Karlsson på Svensk Energi och sätter samman session 15 på Sveriges Energiting som går av stapeln i marsdagarna två. Förutom 45 minuter med mig blir det enligt det spännande programmet (finns bara som pdf) Kalle, ”fyra ungdomar”, Bi Puranen (om hur ungdomarna ser på frågan), Lars Klingström, Gunilla Harrysson, Monica Bracco, Anders Nilsson, Malin Thorsén, Susanne Serenhov, Inge Malm, Mari-Louise Johansson och ”NN”.

Verkar tokintressant. Jag säger som sist, el är värdelöst. Varför får du veta den 12 mars, fast jag vet inte om jag viftar med slipsen, kepsen och trosorna denna gång :-) Det är bara att anmäla sig.