Skandinavienturnén för Cision (fd Observer) fortsätter, denna gång i Norge. I inläggande stund har jag inget större grepp över vad som kommer hända, mer än att något händer. Men det blir förmodligen något liknande som i Finland.

[uppdaterad 2007-04-11] En blänkare om Sociale medier og blogging med länk till programmet ligger nu ute. Förutom att jag ”gir oss et friskt innblikk i denne verdenen” så skall Alexander Mason från Cision tala under rubriken ”Hvordan overvåke og analysere blogger?”.

[uppdaterad efter giget] Kul att vara i Oslo, lagt upp  mina föreläsningsbilder (pdf), bloggade om Lurking (apropå att en av deltagarna tweetade mig under seminariets gång), länk till filmen jag tog på Alexander. Senare skall jag blogga här apropå en publikfråga från en naturvårdsorganisation? om bloggar, räckvidd och effekten av investeringar.