twitterklipp: Oh Yeah! RT @MalexBerg: Rikard Gatarski är vältalig, och hans prickiga skjort är som sänd från gudarna! #wsadag12I går var det dags för årets upplaga av WSA-dagen. Det blev en eftermiddag fylld av fantastiska föreläsningar. Via en mingelbuffé gled eventet över i Galan. En glädjefylld prisutdelning där vinnarna av Web Service Award 2011’s tävlingskategorier och specialpriser avslöjades.

Min roll var att som konferencier leda själva seminariedelen. Ett sant nöje med guldklimpar från Malin Ströman (om Gamification), Mattias Pihlström (e-handelstrender), Sebastian Heimfors (case Boomerang), Johannes Hellqvist (case Försvarsmakten), Pierre Du Rietz (erfa från WSA-undersökningarna), Lena Zetterberg Björk och Magnus Emanuel (case ICA-banken mobil), Andreas Krohn (mashups och API:er), Tommy Granqvist (Karlstad i Facebook) och Brit Stakston (Gilla! sociala medier). Det kändes som att årets lineup blev den bästa hittills!