[Uppdaterad efter giget] Nu har jag laddat upp mina föreläsningsbilder (pdf) och minglar lite i väntan på prisutdelningen…

[Uppdatering 2008-08-31] Se även A taste from a Swedish Web Trend Survey. Du kan också hitta dom andra föreläsarnas bilder och bilder på föreläsare och vinnare hos WSA. Passar också på att länka till Internetworlds artikel om eventet (mest för att den vägen koppla hit via Twingly :-).

Web Service Award är en utmärkelse som belönar dom webbplatser som användarna gillar mest (se även bloggen åsiktat). På WSA-dagen presenterar arrangören trender som dom ser i undersökningarna; bjuder in talare som berättar om strategiskt arbete med webben utifrån olika perspektiv; och naturligtvis en känsloladdad prisutdelning. Jag är jurymedlem i själva tävlingen och konferencier för seminariet. Det senare innebär också att jag presenterar resultatet av årets trendanalys. Dagen är öppen för alla (1 800 kr om man inte tävlar, mer info).

Temat för denna dag är ”organisationen bakom webbplatsen”. Med stor sannolikhet kommer, förutom presentation av tre lyckade case, följande talare att dela med sig av sina insikter: Johnny Mellgren, Vinnovera; Magnus Höij, Internetworld, Pierre Du Rietz, Web Service Award; David Schwieler, Remotion; Andreas Krohn, Kapow.