Boken Jävla Skitsystem! släpptes i tryckt form för två och ett halvt år sen. Här är några spontana tankar kring denna pärla.

Tiden går fort när man har roligt. I videon nedan säger jag att boken kom för ett år sen, men så är det ju inte. Jag köpte Jävla Skitsystem! som e-bok direkt från Publit några dagar innan jul. Läste med appen Aldiko under julhelgen och gjorde med Voice recorder 11 speciella anteckningar, som jag tänkte ge Jonas Söderström (författaren) direkt. Tiden gick sen fort igen, och för ett par veckor tillkom en spontan fältnotering.

Nu idag – äntligen – delar jag med mig mina talade tankar framför kameror, plattan och mobben. Håll till godo med resultatet uppladdat på YouTube, eller ladda ner enbart talet från SoundCloud.  Och jag beklagar än en gång mitt hjärnsläpp när det gäller bokens ålder. Tack till Sandra Falkevik och Saga Glauser som producerade och livesände på den nya Bambuserkanalen richardgatarski.

 

Det här var dessutom typ del 2 i det som kan bli en serie personliga experiment kring nya former av reflekterande läsning. Det första var http://richardgatarski.com/2011/01/24/20-hundoron-i-fran-vygotskij-till-larande-samtal/